Bestil bord

Det er en rigtig god ide at bestille bord på Østerbros Originale Burgerrestaurant inden I kommer. Skriv til os her, ellers ring på telefon 3311 3304, så finder vi et bord til jer.

 

Husk at vælg dato og tidspunkt på din ønskede reservation. Husk at bekræfte din reservation til sidst.

 

Vi gør opmærksom på, at din reservation først er er accepteret, når du modtager en bekræftelse fra os via mail.

I samarbejde med easyTableBooking.dk

Her ligger vi

Lad os være sociale

Vi elsker at være sociale med vores kunder – så lad os mødes på nettet. Du finder os både på Facebook, Instagram og SnapChat.

Menu

Selskaber og arrangementer

Vi elsker, når store og små selskaber kommer og hygger med os. Og vi har masser af plads, hvor i kan holde den næste fødselsdag, svendegilde eller hvad der nu skal fejres.

Ring til os og lade os tage en snak om dit næste arrangement. Kontakt os på: 3311 3304

Om os

Ren hygge midt på Trianglen

På Østerbros Originale Burgerrestaurant får du byens bedste burgere. Nøgleordet hos os er kompromisløs kvalitet, friske råvarer og store smagsoplevelser. Vores menukort sætter et tiltrængt twist på den gode burgeroplevelse.

 

Vi ligger på Østerbrogade i hjertet af København og oplevelsen hos os afspejler vores omgivelser. Vi fokuserer nemlig på at skabe de bedste oplevelser for vores kunder med masser af rummelighed, godt humør og god stemning. Det er med andre ord ren hygge i to etager.

 

Bestil bord på 3311 3304

Kære alle 🍔🍟 venner,

 

På regeringens opfordring holder vi kun åbent til take away fra 16-21.

 

I kan ringe direkte til os på 📞33113304📞
Så er maden klar når du kommer (husk jeres forholdsregler ift afstand til eventuelle andre kunder og personalet.) Vi giver jer 10 procent på hele regningen, plus en sodavand for hver burger du bestiller direkte igennem os

 

Du kan også bestille via Wolt, som leverer direkte til din dør.🛵

 

Vi håber meget i vil støtte op om os, i disse hårde tider😇

 

Vi glæder os til at se jer allesammen igen, men først skal vi alle igennem dette på den bedst mulige måde✌🏼 Pas godt på hinanden og husk at følg retningslinjerne som regeringen kom med igår❤️💙❤️💙

 

Pas godt på hinanden

 

Østerbro Originale Burgerrestaurant